Dimecres 22 de Maig (by Emma Sierra)

 Wednesday


Today we got up at 7 am in the morning and we got dressed and ate breakfast. At 7:20 am we went walking to school.



At school we ate again breakfast and did some games to know each other. All the students were having a lot of fun. When the games were over we did a tour on the De Haan. We visited Albert Einstein’s house and saw a lots of beautiful houses. At 12:30 the students went to school and went to their partner’s homes to eat lunch. 



At 14:00 pm we all needed to go to the beach club to play beach games. We did sand castles and sculptures. At 16:30 school ended and we went to our partners houses. And at 19:30 we were all eating dinner and preparing for bed.







Avui ens hem llevat a les 7 del matí, ens hem vestit i hem esmorzat. A les 7:20 del matí hem anat caminant a l'escola. A l'escola vam tornar a esmorzar i vam fer uns jocs per coneix’ens. Tots els alumnes es van divertir molt. 


Quan van acabar els jocs vam fer un recorregut per De Haan. Vam visitar la casa d'Albert Einstein i vam veure moltes cases molt boniques. A les 12:30 els alumnes van anar a l'escola i van anar a dinar a casa de la seva parella.


A les 14:00h havíem d'anar tots al club de platja a jugar a jocs de platja. Vam fer castells de sorra i escultures. A les 16:30 va acabar l'escola i vam anar a les cases de les nostres parelles. I a les 19:30 estàvem tots sopant i preparant-nos per anar a dormir.











Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Dimarts 21 de maig (Per Juan Pablo Adamo)

Diumenge 26 de Maig (by Jael Menino)